Fel!

Túl a 100 ezren! – “egy új frontvonalat nyitottunk!”

A Betyarsereg. hu tavaszi indulása óta majdnem 150 ezren látogatták meg a hazafiak oldalát. Erről a sikerről írnak honlapjukon, egyben pedig köszönetet is mondanak az olvasóknak, hogy az új "harci eszköz" is sokakat vonz. Mint írják "...honlapunk továbbra is az elkezdett célok mentén halad. Az út, amelyet lefektettünk csak a kezdet!" Alább a Betyársereg közleménye.

 

Nemrég azzal a céllal jött létre a sereg honlapja, hogy minőséget mutassunk a magyarság fejlődéséhez – a siker első építőkockáit már letettük.

Az első napok nehezek voltak, hiszen valóban egy új harci eszközzel bővült a Betyársereg “arzenálja”. A fizikai edzés és fejlődés mellett ugyanis mostantól a sereg a fajnemesítés nemes eszközét is zászlajára tűzte. Az internet társadalmát éljük, ezért bár a Betyársereg a technokratizmust elutasítja, nem mehet el szemellenzősen eme lehetőség mellet. Indulásunkkor politika és pártoktól független honlapot ígértünk. Ez meg is valósult, hiszen interjúalanyaink között olyan személyek is voltak, akik mereven elutasítják a pártokráciát. A Jobbik azonban sok esetben, tagjaival együtt példát is mutat. Ezért fontosnak éreztük, hogy megismerkedjenek olvasóink olyan személyekkel, akik munkájuk, életvitelük, gondolkodásuk miatt kiemelkednek az átlag szürke politikustársadalomból
, a karrieristák, “szegedicsanádok” világából.

 

Sikerült megismernünk azt, hogy miként lehet a hazát szolgálni nőként, emellett pedig az országházban is mindent beleadva küzdeni nemzetünk érdekeiért. A család és a politikai szerep összehangolása
, az egyéni keresztény gondolkodás mellett pedig a könnyedebb témákra is jutott idő. Sziva Balázs személyében a nemzeti rock küldetését és az egyén harcos kiállását is láthattuk.Megismerkedhettünk a Betyársereg hétköznapi arcával isbelepillanthattunk a ketrecharcok kíméletlen világába, illetve Rózsa Sándor halhatatlan szellemét is láthattuk, ahogy feltámad a modern korban, hogy rendet vágjon hazánkban. A gátakon dolgozó hazafiak pedig megmutatták, hogy a bajban mindig számíthatnak a sereg tagjaira az emberek.

 

A harcművészetek, ezzel pedig egy valódi szellemi irányvonal megismertetése is elkezdődött honlapunkon. Kyokushin karate bemutatása a múlt harcmodorát és hozzáállását vetítette elénk, míg a “Harcos Útja” a ma emberének kihívásaira válaszol, egyéni technikájával gondolkodásmódjával. Természetesen ezeket a sorozatokat a fejlődés jegyében, küldetésünk fontos tényezőjeként folytatjuk!

 

Sok feladat vár még ránk, de az adatok azt mutatják, hogy igény van a fajnemesítésre, arra hogy visszatérjünk gyökereinkhez. Március óta az egyedi oldalmegtekintések számában elértük, sőt meg is haladtuk a 100 ezres látogatószámot. Pár hét és a 150 ezer is meglesz. Ez mind megerősítésként szolgál számunkra, hogy az elkezdett munkát tovább kell vinnünk, hiszen küldetésünk legelején járunk még. A hatalom pedig nem lesz rest, hogy alánk, hazafiak alá tegyen. Minden eszközük megvan erre, azonban mi nem adjuk fel, nem tehetjük! Ezért honlapunk továbbra is az elkezdett célok mentén halad. Az út, amelyet lefektettünk csak a kezdet! Az első pár építőkocka egy viszontagságos, nehéz, sokszor meddő földön, amelybe mi kell, hogy életet verjünk! A honlapunk az egyik fegyverünk, amely odavághat az ellenségnek.

 

Végezetül köszönjük azt a rengeteg biztató e-mailt, amelyet a betyarsereg.hu újbóli feltámadása óta kapunk. A számos jelentkezés mozgalmunkhoz is azt mutatja, hogy szükség van ránk, eddig soha nem látott mértékű szükség.

 

A megkezdett munkát folytatjuk, és soha nem adjuk fel egy szabad Magyarország képét, ahol az emberek újra ahhoz a nemes fajhoz tartozhatnak, amelyből a globalista világrend kiszakított őket.

(Betyársereg)

 

Kulcsszavak: 
Betyársereg, interjú, közösség
ABOUT THE AUTHOR
 • SZKR
 • Letöltések
 • Címkék
Hosszabb szünet után jelentkezik újra a Hadak útján, a Szent...
hétfő, november 23, 2015 - 15:05
Letölthető a legutóbbi Napvágás adás  Szent István intelmein...
szerda, október 7, 2015 - 14:18
Julián-Alpok, Szlovénia. Ma egy túristaparadicsom, a hegymás...
péntek, szeptember 25, 2015 - 19:00
Incze Béla és Barcsa-Turner Gábor vármegyés vezetők műsora e...
hétfő, szeptember 21, 2015 - 14:07
Az idei évben is a Szent Korona Rádió ott volt a hazafias re...
szombat, szeptember 5, 2015 - 09:20

Most hallható

 • 09:03:43 Thy Catafalque - Kel keleti szél
 • 08:57:11 Egészséges fejbõr - Magyarország
 • 08:54:35 Szkítia - Az én szívem mikor dobban
 • 08:50:36 FankaDeli - Újraszülettem
 • 08:43:24 Waszlavik László - A szegedi vasútállomáson, Nyílnak, nyílnak a mezei virágok
 • 08:40:18 Hungarica - Honszerelem
 • 08:36:10 Nemzeti Hang - Szép Erdély
 • 08:33:23 Titkolt Ellenállás - Romokban
 • 08:31:05 Romantikus Erõszak - Tovább viszem
 • 08:30:17 Berecz András - Szomorú halász

Bejelentkezés

Kövess minket!
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • Vimeo