Fel!

A legnagyobb veszély a Jobbikra nézve

Kiegészítés: Mélységi szakmai ismeretek nélkül ezen a területen nem lehet ennél jobban segíteni. Talán egy idő elteltével csokorba szedem az eddig felismert hibákat és hiányosságokat, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy a jobbító gondolatok a nyilvánosságra tartoznának. Mindenhez nem lehet érteni és ez nem szégyen, viszont a színlelt szakértelem egy veszedelmes dolog. Ebben a világban vannak olyanok, akik valóban szakemberek! Sok negatív dolgot lehet mondani a nemzeti jobb ellenfeleiről, de azt, hogy nem lennének közöttük profik nem! Kérem a felelős személyeket, hogy gondolkodjanak el a következő anyagon annak érdekében, hogy legyen erőnk jövőben is a Parlamentben.

----

Első körben mi az a social engineering!?! A magyar kriminalisztika ezt a kifejezést úgy ismeri mint „csalárd megtévesztés”. Ez egy kommunikációs technika, amellyel a hírszerző tudatosan felépített rendszerben elaltatja a célszemély (célkör) veleszületett gyanakvását és ezáltal úgy férkőzik a bizalmába, úgy szerez információt, hogy az észre sem veszi. A nemzeti szervezetek részéről megvan az a paranoia, amely sokszor már az egészséges szintet túllépve, a hülyeség szintjére emelkedik, viszont ezzel párhuzamosan a nyilvánvaló sem nyilvánvaló.

No akkor következzék az amely alkalmazásával szinte mindenhova (csak idő kérdése), be lehet szivárogni!

A hírszerzési igény nem a nemzeti szervezetek/ Jobbik megjelenésével került előtérbe. Iskolákban, titkos körülmények között képezték (és képzik) a 3 betűs cégek leendő szakembereit. A terepen szerzett gyakorlatok kapcsolatrendszerhez vezetnek.  A technika előre haladtával a személynélküli hírszerzés is igény lett, illetve igen komoly szakértői háttéret feltételez. Igazolható hátterű szakértőket a hírszerzési területekről igen nehéz beszerezni, gyakorlatilag fölösleges. Az általános gyakorlat alapján nem nevelnek ki egy adott feladatra saját embert, hanem beszerveznek.  Ezek az emberek úgy kerülnek a felderítendő terület közelébe, hogy nem tudnak róla (szándékról), vagy már régebben beszervezett szaktekintélyek. Elviekben makulátlan háttér, majd gyakorlatban egy-két kapcsolati pont a szakszolgálatokhoz.

A beszervezés kapcsolati rendszer, személyelemzés, háttérelemzés, zsarolási pontok, érdekterület feltárása alapján megy. A megfigyelt területen felmerülő igényt lovagolják meg és nem a közvetlen tagokat, pártkatonákat. Persze az utóbbi is előfordul leginkább zsarolási szinten, de mélységi információt nehezebben lehet beszerezni egy sima tagtól, mint egy szakirányú munkatárstól.  Nem kell ahhoz beépülni, hogy az általános helyzettel tisztában legyenek. Az érték a szakemberekben van, akik a munkájukból adódóan olyan körbe lépnek be a szervezeten, párton belül, amely bizalmas információk kezelésével jár együtt és a bizalom mértéke idő előre haladtával csak nő.  Ezek az információk a hírszerzési mátrixban már valóban érnek valamit, mert a holnap hova megyünk zsidózni (tekintettel arra, hogy valódi veszélyhelyzet nem nagyon alakul) nem egy értékes adat.  Érdekes és mind a mai napig tisztázatlan az, hogy a cigánygyilkosságok „elkövetői” közé beépült katonai hírszerzési szál miként is működött. A mostani eset, ami a tapolcai rendőrök sikersztorijaként lett emlegetve, szintén bűzlik. Bűzlik, mert olyan vélelmezett információkkal operálnak a médiahírek és a nyomozati anyagok, amiknek kozmetikázottsága nyilvánvaló! Az, hogy valaha Jobbik tag volt az egyik ember és így párhuzamot vonni a jelen törekvéseivel, egy baromság! Az viszont nem baromság, hogy  - és itt egy kicsit elkanyarodok az eredeti témától -  elkeseredett családapáknak, szüleiket féltő embereknek nincs más eszközük lassan csak az önbíráskodás, mert a törvény nem véd mindenkit egyenlően! EZ TÉNY! Köztudott, hogy érdek fenntartani nemzetközi szinten azt a látszatot, hogy a „fasiszta nemzeti oldal” akkora veszélyt jelent, hogy azt muszáj üldözni! Ezek a mesterséges helyzetek alakítják a közvéleményt és sokan még a racionális tényeket sem veszik figyelembe. A vélelmezett „elkövetők, a feketebárányok” (a közvetlen bizonyíték hiányában csak feltételezett gyilkosok)  ismeretségi köre meg nem oszt meg a nyilvánossággal olyan információkat, amelyekkel az egyenlet relációjelei megfordulnának. Maradjunk annyiban: titkosszolgálati konspirációk (vélelmezhetően nem csak magyar) alakították a szándékot- tetté a tervet – valóvá, a bolhát- elefánttá. Ezért nincs konkrét bizonyíték a cigánygyilkosságok elkövetőivel szemben!

A mostani polgári hírszerzési technika, a social engineering kialakítója egy Kevin David Mitnick nevű amerikai hacker. Története a neten olvasható. Bizonyára nem az elsőként alkalmazta a csalárd megtévesztés technikáját, de ő volt az. aki oktatási rendszerbe fűzte össze. Multinacionális cégek fejlesztési adatait is sikerült ellopnia (pl. NOKIA) és egy bulldog típusú japán származású nyomozónak volt köszönhető, hogy 1995-ben sikerült elfogni. 2000-ben úgy szabadult, hogy lepaktált az FBI-al és jelenleg saját biztonságtechnikai cége van. A börtönben kidolgozott egy rendszert, amelyet jelenleg oktatnak itt Magyarországon is. A technikák elsajátításához persze kell némi intelligencia és tudatosság.

Most kanyarodok vissza ahhoz, ami a valódi veszélyt jelenti a Jobbik számára! A bekonspirált szakértők azok, akiket, ha nem szűrnek olyan információs szintre juthatnak, ami valóban árthat. Mivel mélységi szakembergárda nincs, csak néhány nemzeti érzületű szaktekintély, a hiány akut. A politikai „agytröszt” megteremtése a párt magasabb dimenzióba lépésével lenne egyenértékű. Egy olyan bizalmi szakértői csoportosulás, ami nemcsak egyes nyilvánvalóan tehetséges és jó gondolatvilágú politikus gondolatait vinné tovább pártszinten, hanem azt mélységileg kidolgozott ötletekkel támogatná. Tudjuk, hogy ez jelenleg nincs, de úgy a Fidesznek, mint a liberális oldalnak van. Egyéni ellenérdekek, politikai karrierek, irigység és megannyi emberi gyarlóság az, ami a kialakítatlan szakmai háttér útjában áll és egyes politikusok közelébe férkőzött. Nincs igény/pénz a pártvezető professzionális védelmére, egy belső elhárítás megszervezésére, az elektronikus rendszerek általános védelmére. Nincs általánosan elfogadott kommunikációs rend a Képviselői Irodaházban (ennek igen érdekes okai is lehetnek ám sajnos) és még sorolhatnám. Úgy szivárognak a ballib hátterű beütött szakemberek, ahogy csak akarnak. Épp a héten derült ki egy igen ismert és komoly háttérrel rendelkező Jobbikot támogató emberről, hogy milyen zsidó háttérrel rendelkezik. Gondoljunk csak Chanád esetére és véletlenül ez az ember is csömöri! A hírszerzés nem máról- holnapra működő dolog. Az imént említett ember már 2010-ben is ott volt a párt körül.  Nem nevezem nevén és merem remélni, hogy rendvédelmi kabinet szakmai szinten kezeli a helyzetet mivel már tudnak róla! 

Ami megdöbbentő számomra, hogy a szervezetek között majdhogynem ismeretlen embereknek milyen szintű az átjárásuk a másik közösségbe. Olyan ez fiúk, mint egy páncélos lovag amelynek ki van a töke! Egyik oldalról próbaidő, meg paranoia, egymás figyelgetése, a másik oldalról meg egy vélelmezett bizalom! Ez a veszélyes, nem a „Pityu”, aki újonnan csatlakozva szeretne valamit tenni a környezete védelme érdekében! Én magam is tapasztaltam olyan szintű indokolatlan bizalmat (és nem akármilyen témában) irányomba egy vezető részéről, hogy nem értettem. Arra gondoltam, hogy a pali vagy hülye, vagy részeg…. persze egyik sem volt, csak egyszerűen vélelmezési szinten megbízott bennem, mert olyan emberrel kezeltem, aki véleményformáló a jobboldali körökben, és akiben bízott!

A Mitnick féle hírszerzési technika polgári személyek számára is elérhető! Attól, hogy egy párttárs zsaru volt, még nem jelenti azt, hogy ért hozzá! Amennyiben ismerjük az ellen technikáit és ennek tudatában kialakítotok egy olyan védelmi rendszert, amely már képes felderíteni és szűrni, akkor talán olyan emberek is mernek majd (látják értelmét) szakmai szinten csatlakozni, akik jelenleg a nemzeti érzületük ellenére sem vállalnak feladatot, mert veszélyeztetve érzik az egzisztenciájukat. Ez nem gyávaság, hanem józan gondolkodás! 


"A demokrácia az egyéni tudatlanság kollektív bölcsességébe vetett hit."

Henry Louis Mencken

 

Bomlott elme

ABOUT THE AUTHOR
 • SZKR
 • Letöltések
 • Címkék
Hosszabb szünet után jelentkezik újra a Hadak útján, a Szent...
hétfő, november 23, 2015 - 15:05
Letölthető a legutóbbi Napvágás adás  Szent István intelmein...
szerda, október 7, 2015 - 14:18
Julián-Alpok, Szlovénia. Ma egy túristaparadicsom, a hegymás...
péntek, szeptember 25, 2015 - 19:00
Incze Béla és Barcsa-Turner Gábor vármegyés vezetők műsora e...
hétfő, szeptember 21, 2015 - 14:07
Az idei évben is a Szent Korona Rádió ott volt a hazafias re...
szombat, szeptember 5, 2015 - 09:20

Most hallható

 • 09:03:43 Thy Catafalque - Kel keleti szél
 • 08:57:11 Egészséges fejbõr - Magyarország
 • 08:54:35 Szkítia - Az én szívem mikor dobban
 • 08:50:36 FankaDeli - Újraszülettem
 • 08:43:24 Waszlavik László - A szegedi vasútállomáson, Nyílnak, nyílnak a mezei virágok
 • 08:40:18 Hungarica - Honszerelem
 • 08:36:10 Nemzeti Hang - Szép Erdély
 • 08:33:23 Titkolt Ellenállás - Romokban
 • 08:31:05 Romantikus Erõszak - Tovább viszem
 • 08:30:17 Berecz András - Szomorú halász

Bejelentkezés

Kövess minket!
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • Vimeo