Fel!

Alföldi gúnyolódása nemzetünkről

Egy magyar ember nem tud érzelemmentesen nyilatkozni az Alföldi féle gyalázatról! Sok van már a rovásán ennek az embernek a magyarság meggyalázásának oltárán, de a mostani átgondolásával viszi a pálmát, de nézzük csak azt, hogy valóságban mit is csinál.

Az, hogy egy parányi kisebbség irányítja a közéletünket manapság már nem titok. Ez a kisebbség gyakorlatilag úgy gazdasági, mint kulturális fronton olyannyira fogja a nemzet gyeplőjét, hogy alap gondolkodás szinten mászik bele a mindennapjainkba.  A magyar művészvilágban, aki nemzeti érzületű és nincs a felmenői között zsidó az igen nehezen – vagy sehogy sem - érvényesül. Ez köztudott tény és az is, hogy összetartanak, befolyásolnak, uralkodnak…

Meg lehet nézni a mai műsorban, hogy mely csatorna sugározza közvetlenül a tűzijáték után Alföldi újragondolását, amely a holomítoszt próbálja a mostani közegben a jelen kormányt becsmérelve erősíteni! Ennek az elferdített színpadi műnek célja van! Egy konspirációs célja, ami a zsidók kezében a közvélemény irányítása! Ma este a nemzeti ünnepünkön igen sokan fogják megnézni és nem lennék meglepve, ha lenne egy kicsi önprovokáció és ezt az RTL klub élőben fogja közvetíteni. Sok helyen olvasható, hogy hazafiak mozdulnak a gyalázat elleni tüntetni! Ez egyik oldalról tökéletesen érthető, de sajnos erre számítanak, és nemzetközi szinten fogja igazolni azt, hogy a negatív színben feltüntetett náci feelingű rockopera ellen, tehát a náciság mellett szólalnak fel az emberek! Elferdült, de ugyanakkor baromira céltudatos okos zsidó logika csapdájába került „István a király”! Mindenki tudja már, hogy ez a többségi társadalomban ellenérzést vált majd ki, de ez a cél! EZ A CÉL!

Alföldi kortárs átgondolásai egy kultúrát elferdítő célirányos látványdarabok, amik a mostani kor divatvonalaival operálnak a manipulálás hátsó szándékával. Gyakorlatilag ugyanazt csinálja a művekkel, mint az Irigy Hónaljmirigy a zeneszámokkal, csak amíg Mirigyék szórakoztatnak, Alföldi kultúrát módosít célzatos szándékkal és mesterséges emberi reakciókat kreál, amiknek semmi köze nincs a valósághoz. Támogatói zsidók, akikről világszinten kiderült, hogy milyen gazdasági és tudati béklyóban tartják az embereket és szintén támogatói az a zsidó művészvilág, amely egymást hozsannázva közösíti ki a magyar művészeket!

Stohl, Alföldi a zsidó RTL Klub-nak az alkalmazottjai voltak és ez köztudott ill. az is, hogy Szőrényi, Bródi szintén ehhez a néphez tartozik. A programigazgató Kolosi Péter szintén zsidó. No és akkor most következzék az akció és kiszámítható reakció elméletén belül az amit ők kalkulálnak és gyaníthatóan társadalmi reakció modell alapján pontosan tudnak! Ez pedig a felzúdulás (megjegyzem teljesen jogosan) és az, hogy teli torokból megy majd a zsidózás! Ebben az élenjáró a nemzeti jobb lesz és ezt már lehet majd mutogatni szerte a világba mivel Orbánt (Istvánt) egy jobboldali diktátorként emlegetik Európa szerte.  Miként is áll össze ez? Egy szociológiai (társdalom ismeret) modell alapján amelyet az ország egyik legkomolyabb szociológusa, a TÁRKI létrehozója alkotott. Ő Kolosi Tamás, az RTL Klub programigazgatójának a zsidó apja.

A társadalmak okos irányítása egy idős az emberiséggel és erre vannak rejtett és nyílt szervezetek. A média nyílt és a színház, filmművészet szintén ebbe a  kategóriába esik. A TÁRKI egy olyan legálissá tett szervezet amely 25 éve a társadalmunk reakcióját hivatott előre jelezni  (kutatni) zsidó utasításra. Tagja több nemzetközi szervezetnek, amelyek elemzési csoportokból állnak és amelyek legálisan tevékenykednek az országokban kérdezőbiztosi, értékelő- elemző hálózattal. A „demokratikus” társadalmak irányítása ezzel az előrejelző rendszerrel nagyon szépen működik és ezáltal ez a parányi kisebbség valóban képes az irányításra!

 

"Mert éppen az adja meg a lét komolyságát, hogy egy olyan világban élsz, amelyben az a hang, amely az igaz útra hív, csak egészen halkan szól, ugyanakkor benned és körülötted ezernyi hangos szó mondja pontosan annak az ellenkezőjét. "

II. Rákóczi Ferenc fejedelem

 

Bomlott Elme

ABOUT THE AUTHOR
 • SZKR
 • Letöltések
 • Címkék
Hosszabb szünet után jelentkezik újra a Hadak útján, a Szent...
hétfő, november 23, 2015 - 15:05
Letölthető a legutóbbi Napvágás adás  Szent István intelmein...
szerda, október 7, 2015 - 14:18
Julián-Alpok, Szlovénia. Ma egy túristaparadicsom, a hegymás...
péntek, szeptember 25, 2015 - 19:00
Incze Béla és Barcsa-Turner Gábor vármegyés vezetők műsora e...
hétfő, szeptember 21, 2015 - 14:07
Az idei évben is a Szent Korona Rádió ott volt a hazafias re...
szombat, szeptember 5, 2015 - 09:20

Most hallható

 • 09:03:43 Thy Catafalque - Kel keleti szél
 • 08:57:11 Egészséges fejbõr - Magyarország
 • 08:54:35 Szkítia - Az én szívem mikor dobban
 • 08:50:36 FankaDeli - Újraszülettem
 • 08:43:24 Waszlavik László - A szegedi vasútállomáson, Nyílnak, nyílnak a mezei virágok
 • 08:40:18 Hungarica - Honszerelem
 • 08:36:10 Nemzeti Hang - Szép Erdély
 • 08:33:23 Titkolt Ellenállás - Romokban
 • 08:31:05 Romantikus Erõszak - Tovább viszem
 • 08:30:17 Berecz András - Szomorú halász

Bejelentkezés

Kövess minket!
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • Vimeo