Fel!

Amit nem mondanak el Fukushimával kapcsolatban

Van a világon olyan racionális ember, aki komolyan azt gondolja, hogy az ilyen teljes pusztítást valaha is ki lehet javítani?
 

A föld egy nagy háborús övezet lett, és ezt szó szerint értem. Beszélhetünk bolygónkról “Fukushima előtt” és “Fukushima” után, mert a nukleáris ipar egy óriási nukleáris háborús övezetet gyártott, ami az egész emberi fajt célozza meg és Fukushima a legújabb csatatér.
 

Sok ember fog meghalni attól, ami Fukushimában történik, milliók biztosan, ez nem is kérdéses. A kérdés csak az, hogy hány millió. Ha “szerencsés”-ek vagyunk, akkor csak egy-két millió ember meg fog meghalni.

 

 

Milyen rossz is a helyzet valójában?
 

1. Körülbelül 1000 holttest van a fukushimai nukleáris reaktorok közelében, akiket nem lehet begyűjteni, mert a testek annyira radioaktívak.

2. A céziumot tartalmazó csapadék szintje már riválizál a hajdani szovjet csernobili atomreaktor 1986-ban mért szintjével.

3. Nagyon sok idő, akár 50- 100 év is eltelhet, amíg a reaktor mag újra ellenőrzés alá tud kerülni.

4. Még a japán miniszterelnök is elismeri, hogy a japán kormány “maximális készültségi” állapotban van.

5. Japánban több követség jódtablettákat osztogat állampolgárai számára.

Az igazság az, hogy még alacsony szintű sugárzás is nagyon káros az emberi szervezet számára, sőt halálos is lehet.
 

Rengeteg dolgot nem mondanak el. Oh, hát az információ a neten van, rád van bízva az, hogy megtaláld…mondhatnánk erre. Egy baj van ezzel: mégpedig az, hogy nem mindenki ér rá kutatásokat végezni, merthát ott a munka, a család. Amit sem a TV, sem a rádió, és semmilyen hétköznapi média nem fog közölni Veled, az itt lesz ebben a cikkben. A fukushimai hírek egyre rosszabbak, egész egyszerűen kontrollálhatatlan mennyiségű halál és pusztítás jár az emberiség eddigi legnagyobb apokaliptikus katasztrófája nyomában. A sugárzás jelenleg a Csendes-óceánon szivárog végig, elérve Alaszka, Kanada, Észak-és Dél-Amerika partjait. Ezzel még nincs vége a nukleáris szennyezésnek ….egyszerűen azért, mert a fukushimai helyzet máig megoldatlan.
 

Miközben e sorokat írom az érzelmek háborúja dúl bennem, a bánat és a harag keveréke, mert…
 

úgy tűnik, hogy körülbelül 450 tonna szennyezett víz- amely radioaktív iodont, céziumot és stroncium-89 és 90-et tartalmaz- ömlik a Csendes Óceánba a Fukushima Daichi oldalról minden nap. Ahhoz, hogy megértsük mennyire komoly a dolog, japán szakértők szerint a fukushimai sugárzás 20-30 szor akkora, mint a Hirosima és Nagaszaki nukleáris robbantásokkor, 1945-ben volt.
 

Sok mindent nem tudunk.
 

 • Az MSNBC 2012 áprilisában jelentette, hogy a fókák és a jegesmedvék “külső betegségeket” kaptak, amely szőrme veszteségként és nyílt sebekként manifesztálódott, amelyek sugárzás okozta égési sérülések nyilvánvaló jelei.
 •  Ezeket a ” beta égési sérüléseket, “” béta sugárzóknak ” való kitettség okozza, mint például radiostronciumoknak, amelyeket a csendes-óceáni Fukushima Daiichi 2011-es helyszínről bőségesen kerülnek az óceánba.
 • Amerika nyugati partján majdnem minden harmadik újszülött szembesülhet pajzsmirigy problémákkal a fukushimai nukleáris katasztrófa után.

 

Akkor a csendes-óceáni ÉLELMISZERLÁNC halálra van ítélve? – kérdezhetnénk.

2013 májusában hihetetlenül aggasztó mértékű cézium, beleértve a rövid életű radioaktív cézium-134-et találtak Hawaii környékén, a tengeri tápláléklánc legalsóbb láncszemében: a planktonokban. A tápláléklánc magasabb szintjén, a halak, bálnák, fókák szintjén, a bioakkumuláció miatt nagyságrendekkel nagyobb szennyeződés lesz kimutatható.

Az óceáni halak szerelmeseinek üzenem szerte e világon: – a tengeri halakban mért sugárzás szintje most és a jövőben is minden bizonnyal tartalmazni fog fukushimai sugárzást, amit a kormányok tudósai “biztonságos”-nak fognak vélni.

Nézzük csak gyorsan: független tudósok véleménye az, hogy nincs olyan mennyiségű sugárzás, ami biztonságos lenne. Szerintük az egyetlen biztonságos sugárzási szint a NULLA. Ebből adódóan a csendes óceáni halfogyasztástól óva intenék mindenkit.

A Japánból eredő sugárzás már kimutatható Észak Amerika légkörében, esővíz-és élelmiszerláncában. A fukushimai reaktorok még 10-szer több nukleáris töltetet rejtenek magukban mint Csernobil, és ezerszer többet mint a Hirosimára dobott atombomba. A hivatalos refrén: “Nincs itt semmi gond, teljesen ártalmatlan a helyzet”-valójában egy átkozott nagy hazugság! A múlt század legjobb tudósai forognának sírjukban ezt hallván.

Az 1940-es években a világ vezető nukleáris területein dolgozó tudósok szerint a nukleáris sugárzásnak nincs biztonságos szintje. Épp ez vezette Robert Oppenheimert, az atombomba atyját arra a véleményre, hogy ellenezze a hidrogénbomba kifejlesztését.

Az 1950-es években, Linus Pauling, az egyetlen kétszeres Nobel-díjas tudós, felhívta az emberek figyelmét a sugárzásnak való kitettség veszélyeire. Ez a vélemény végül arra ösztönözte John F. Kennedy elnököt, hogy aláírja az Atomcsend-szerződést.

Az 1960-as években, dr. John Gofman, Arthur Tamplin, Alice Stewart, Thomas Mancuso és Karl Morgan, kutatók az Atomenergia Bizottságnak dolgozván, egymástól függetlenül arra a következtetésre jutottak, hogy a nukleáris sugárzásnak való kitettség semmilyen szinten sem biztonságos!

A kormány erre kirúgta őket állásukból, mert ahogy Dr. Gofman nevezte: a “rossz válasz”-t hallották tőlük, az ellenkezőjét annak, amit az Atomenergia Bizottság hallani akart. A legjobb orosz atomfizikus az 1960-as években- Andrej Szaharov, szintén Nobel-díjas tudós, és Vlagyimir Chernousenko- akit a Szovjetunióban Csernobil rendberakásával bíztak meg, hasonló következtetésekre jutottak.

Éppen azért, hogy elvonják az emberek figyelmét a veszélyes mesterséges radioaktivitásról, sokszor azt halljuk, hogy tévénézés és légi utazás közben is ki vagyunk téve ennyi sugárzásnak. Igaz, bár ez az álláspont nem említi meg azt, hogy a légi személyzetnél igenis magasabb a mell-és bőrrák előfordulási aránya. A nagyon különböző sugárzások közé egyenlőségjelet tenni körülbelül úgy mutatna, mintha valaki egyenlőségjelet tenne egy ping pong labda (fotonok) okozta kár és a pisztolygolyó által okozott roncsolás közé (béta-részecskék).

A TV nem lő ki golyókat Rád!

Még ha a TV csak néhány golyót lőne ki egy műsor alkalmából, akkor sem nagyon valószínű, hogy egyáltalán néznénk TV-t. Továbbá, a radioaktív “golyók” által okozott kár hatalmasan függ attól, hogy milyen szervet érint. Hogy analógiánkat egy lépéssel tovább vigyük, néhány golyó nagy tömegbe való kilövése aligha tekinthető ártalmatlannak, még akkor sem, ha a golyók száma jóval kevesebb, mint az emberek száma.

A biológiai felhalmozódás pedig koncentrálja a sok nukleáris szennyezőanyagot ahogy a táplálékláncban felfelé haladunk. A marhahús sokkal több dioxint tartamaz, mint a szarvasmarha takarmán. A tonhal pedig sokkal több higanyt hordoz, mint tengeri környezete. A radioaktív jód, cézium és stroncium, vagyis a béta sugárzók a bioakkumuláció miatt koncentrálódnak a táplálékláncban. A tápláléklánc tetején persze mi, emberek állunk, beleértve a magzatokat és az emberi anyatejet.

1963-ban, egy héttel az oroszországi atombomba teszt után, a tudósok megfigyelhették a bioakkumuláció hatalmas erejét: radioaktív jód lett kimutatható észak-amerikai emlősök pajzsmirigyében, annak ellenére, hogy nem találtak kisebb mennyiségben belőle a levegőben, vagy a növényzetben.

Épp a bioakkumuláció az egyik oka annak, hogy tisztességtelen játék lenne egyenlőségjelet tenni a sugárzás levegőben mért koncentrációja és a bioakkumuláció által jelentett veszély közé, a Japántól 5000 mérföldre élő emberek esetében. Ebben a pillanatban, ha éppenséggel valaki megmérné, találna radioaktív  jódot, cézium és stronciumot bioakkumulálódva emberi embrió sejtekben Kanada és Észak-Amerika nyugati partján, egészen Hawaii-ig, az összes szigeten.

Várandós nők, mi a véleményetek? Kérdezném én Amerika és Kanada nyugati partján élőktől is, hogy vajon tudnak-e erről? Mert ha igen, akkor itt az ideje új munka-és lakhelyet keresniük, mielőtt maguk is teljesen radioaktívvá válnak.

A tudósok körében felvetődött a nyugati part teljes evakuációs tervének ötlete is, amit az amerikai kormány elé terjesztettek. Erről persze nem szól a mindennapi média, a tények teljes szőnyeg alá söprése folyik.

 

 

(Naturahirek.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Kulcsszavak: 
atomenergia
ABOUT THE AUTHOR
 • SZKR
 • Letöltések
 • Címkék
Hosszabb szünet után jelentkezik újra a Hadak útján, a Szent...
hétfő, november 23, 2015 - 15:05
Letölthető a legutóbbi Napvágás adás  Szent István intelmein...
szerda, október 7, 2015 - 14:18
Julián-Alpok, Szlovénia. Ma egy túristaparadicsom, a hegymás...
péntek, szeptember 25, 2015 - 19:00
Incze Béla és Barcsa-Turner Gábor vármegyés vezetők műsora e...
hétfő, szeptember 21, 2015 - 14:07
Az idei évben is a Szent Korona Rádió ott volt a hazafias re...
szombat, szeptember 5, 2015 - 09:20

Most hallható

 • 09:03:43 Thy Catafalque - Kel keleti szél
 • 08:57:11 Egészséges fejbõr - Magyarország
 • 08:54:35 Szkítia - Az én szívem mikor dobban
 • 08:50:36 FankaDeli - Újraszülettem
 • 08:43:24 Waszlavik László - A szegedi vasútállomáson, Nyílnak, nyílnak a mezei virágok
 • 08:40:18 Hungarica - Honszerelem
 • 08:36:10 Nemzeti Hang - Szép Erdély
 • 08:33:23 Titkolt Ellenállás - Romokban
 • 08:31:05 Romantikus Erõszak - Tovább viszem
 • 08:30:17 Berecz András - Szomorú halász

Bejelentkezés

Kövess minket!
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • Vimeo