Fel!

Az iszlám és a bevándorlási kérdés összefüggéseiről

Barcsa T. Gábor tollából megszülető írás az iszlám és bevándorlás kérdéskörét boncolgatja. Vajon az iszlámot kell felelőssé tennünk a gyújtogató csőcselék miatt, vagy nem a rasszukban rejlő démoni sötétséget?

A radikális nemzeti oldalon sokszor feljövő téma az iszlám európai térhódítása: a kérdéssel foglalkozók többsége oly fokú sötétségről tesz tanúbizonyságot, hogy azt nem hagyhatjuk szó nélkül. Próbálok arra rávilágítani, hogy nem igaz azon állítás, hogy az iszlámmal, mint vallással van probléma, sőt, hogy ez mozgatná az Európát sok esetben lángba borító mindenféle alsóbb rasszhoz tartozó csőcseléket.

Mennyire érzéketlennek kell ahhoz lenni a vallási kérdések iránt, hogy valaki azt állítsa a beilleszkedni képtelen bevándorlókról, hogy ők az iszlámot képviselik, hogy annak térhódításáért gyújtogatnak. Megfigyelhető, hogy az ilyen primitív megnyilatkozásai legtöbbször azoknak vannak, akik gyakorlatilag materialisták, vallástalanok: a saját kereszténységüket nem tartják, abban nem mélyültek el, még csak a külső (exoterikus) szinteket sem érték el. Aki képtelen volt elmélyülni bármilyen vallási hagyományban, annak az iszlám körüli jelenségek is ugyanúgy homályban maradnak, mint a kereszténység körüliek.

Ugyanolyan elfogadhatatlan a bevándorlási kérdést iszlámellenes hozzáállással taglalni, mintha azt mondanánk, hogy a cigánybűnözés oka, hogy a cigányok keresztények. Sok cigánybűnöző, a maffiózótól a piti tolvajig, hivatkozik Szűz Máriára, kereszt lóg a nyakában, lehet templomba is jár, a vallási ünnepeket látszólag megülik nagy csinnadrattával, giccsbe burkolva. Akkor most a cigány rassz mentalitásából fakad a bűnözés, vagy a kereszténységből? Mennyire nonszensz a kérdés felvetése is, és látjuk a példa drasztikusságán, hogy tarthatatlan a bevándorlási kérdés vallási megközelítése.

Miért gyújtogatnak, rabolnak, fosztogatnak Nyugat-Európában ezek az elszabadult állatok? A kérdéskör jóval összetettebb annál, mintsem, hogy egyszerűen legyintve azt büfögjük két sör között, hogy „az iszlám miatt”. Érdekes, hogy nem az első generációs bevándorlókkal van gond, akiket a németek a munkaerő miatt, saját lustaságuk okán telepítettek be, pedig ezek a bevándorlók valójában vallásosak (voltak). Akikkel gond van, azok a másod és harmadgenerációs, alsóbb rasszokhoz tartozó tömegek, akiket a nyugat-európai modernitás megfertőzött az iphones, sportkocsis, liberális, konzumidióta életvitellel, illetve annak ígéretével. Ezek a „fiatalok” is olyanok akarnak lenni, mint a fehér társaik: drága és márkás ruhákban járnának, menők akarnak lenni, mert ezt látták a tv-ben, mert ezért jöttek Európába. Ezért „küzdenek”. Mondhatnánk, hogy a modern Európa „értékeire” vágynak.

Miért ilyen brutálisan nyilvánulnak meg, és mi köze valójában ennek a valláshoz, az iszlámhoz? Az, hogy ha ténylegesen az iszlámot követnék, akkor nem lennének ilyen problémák, hiszen az iszlám az egy rendpárti, túlzóan is fegyelmező és kötött előírásokkal rendelkező vallás. Gondoljunk csak a sariára, az iszlám törvénykezésre, ami körülbelül a középkori, európai törvénykezéseknek felel meg (pl. lopásért kézlevágás, lásd Szent László törvényeit). Miért kell az araboknak, négereknek ilyen szigorú törvénykezés még mindig? Azért, mert primitív, ösztönök által uralt népekről beszélünk. A bevándorlók pusztítása pont azt mutatja, hogy az iszlámra van szüksége ezeknek a hordáknak. Az más kérdés, hogy ezeket nem kellene beengedni Európába, de ez pusztán migrációs, bevándorlási kérdés, és nem vallási!

Amennyiben vallási kérdés, úgy fordítottan igaz az általános megközelítés: nem az iszlámot kell üldözni a már bevándorlottak sorában, hanem ellenkezőleg, a közösségükön belül be kell tartatni a vallási szabályokat. Az iszlám nélkül a rasszukban megbújó sötét, démoni erők elszabadulnak, és akkor valóban a fehér lakosságot kezdik el terrorban tartani. Azt is vegyük figyelembe, hogy a legújabb bevándorlók, pont hogy azért menekülnek el otthonaikból, mert ott is képtelenek betartani a közösség szabályait, tehát gyakorlatilag az iszlám ellen menekülnek: a söpredék jön, a viselkedni képtelen tömeg, akiket otthon halálra köveznének, felakasztanának, felgyújtanának. Európa meg befogadja ezeket a bűnözőket, segélyezi és felruházza őket mindenféle jogokkal. Csodálkozunk?

A bevándorlási kérdés pedig rendvédelmi kérdés. Előfordulhatott-e volna a Római Birodalom területén, hogy pár rabszolga ilyen pusztítást vigyen véghez? Igen, volt ilyen, Spartacus-féle felkelés, mire egy pár kilométeres szakaszon keresztre is feszítették őket, és újra rend volt. A fehér ember liberalizmusa, gyengekezűsége miatt ilyen súlyos ez a kérdés. Nincsenek a helyükön kezelve a hordák, nincsenek az első zavargás után tisztító légió küldve, nincsenek szitává lőve, keresztre feszítve, elüldözve.  

Barcsa T. Gábor - deres.tv

 

Kulcsszavak: 
iszlám, bevándorlás, Barcsa T. Gábor
ABOUT THE AUTHOR
 • SZKR
 • Letöltések
 • Címkék
Hosszabb szünet után jelentkezik újra a Hadak útján, a Szent...
hétfő, november 23, 2015 - 15:05
Letölthető a legutóbbi Napvágás adás  Szent István intelmein...
szerda, október 7, 2015 - 14:18
Julián-Alpok, Szlovénia. Ma egy túristaparadicsom, a hegymás...
péntek, szeptember 25, 2015 - 19:00
Incze Béla és Barcsa-Turner Gábor vármegyés vezetők műsora e...
hétfő, szeptember 21, 2015 - 14:07
Az idei évben is a Szent Korona Rádió ott volt a hazafias re...
szombat, szeptember 5, 2015 - 09:20

Most hallható

 • 09:03:43 Thy Catafalque - Kel keleti szél
 • 08:57:11 Egészséges fejbõr - Magyarország
 • 08:54:35 Szkítia - Az én szívem mikor dobban
 • 08:50:36 FankaDeli - Újraszülettem
 • 08:43:24 Waszlavik László - A szegedi vasútállomáson, Nyílnak, nyílnak a mezei virágok
 • 08:40:18 Hungarica - Honszerelem
 • 08:36:10 Nemzeti Hang - Szép Erdély
 • 08:33:23 Titkolt Ellenállás - Romokban
 • 08:31:05 Romantikus Erõszak - Tovább viszem
 • 08:30:17 Berecz András - Szomorú halász

Bejelentkezés

Kövess minket!
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • Vimeo