Fel!

Kövér despota és a Magyar Alkotmány

Magyarországon állítólag jogállam van. Állítólag demokrácia, állítólag van alkotmányunk. A következő iromány tényszerűen mutat rá arra, hogy miként sért tudatosan törvényt, miként tiporja lábbal az alkotmányos alapjogokat az országgyűlés elnöke, Kövér László.

Van egy kedves barátom, akinek a múlt és jelenbeli tetteit – mint mindenkinek – lehet vitatni.  Katona volt, harcos volt, ott volt Eszék ostrománál és még megannyi olyan Dél-Szláv helyen ahol magyarokat öltek. Persze van, akiknek ez nem tetszik, van, akik elítélik, hogy Dér Zsolt az elcsatolt területeken katonaként tette a dolgát és nyilvánvalóan van olyan is, aki tart a személyétől. Utóbbiak táborába tartozik Kövér László is, a diktatórikus magatartásáról elhíresült házelnök. Két éve nem hagyja, hogy végezze a munkáját. Előbb  Dr. Gaudi- Nagy Tamás melletti munkáját sikerült ellehetetleníteni, majd most Sneider Tamás képviselő az, aki kénytelen alkalmazkodni a diktatórikus önkényhez és alkalmazza továbbra is Zsoltot…. (ilyen a régi egri barátság, ahol még mint Roy és Cingár volt a ma már 40 fölötti két férfi).

No de akkor következzék egy száraz szakmai elemzés, ami alapján mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy a házelnök tudatosan törvényt sért és ráadásul még az alaptörvényt is.

Történt, hogy 2011-ben rendezett Magyar Sziget rendezvényen Zsolt előadást tartott és ott állítólag elhangzottak olyan gondolatok is, amelyek alkalmasak voltak arra, hogy egyes embereket, „nemzeti közösségeket” megbántson.  Emiatt, az egyébként szubjektív véleményezés miatt Kövér meghozta a döntést és ellehetetlenítette Zsoltit és azóta is szankcionálja.  Ugyan jómagam sem hiszek a demokráciában (mivel  mint látható most sem működik), de ez a demokráciának csúfolt bábszínház, ahol egyeseknek kötelező a törvény, másoknak meg védelmet ad a jogsértéseikhez, diktatúráikhoz, baromira zavar.

Tények: Bármit is mondott Zsolt és az bárhogy is értelmezték, szubjektív alapon nem lehet a jogaiban korlátozni! Nekem sem tetszik mit csinál Kövér, mégsem rúghatom fenékbe a közértben!

Magyarország Alaptörvénye, a Magyar Alkotmány a következőképp szabályozza ezt:

http://www.kormany.hu/download/0/d9/30000/Alapt%C3%B6rv%C3%A9ny.pdf

IX. cikk

(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.

(2) Magyarország elismeri és védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit.

Az inkriminált esetben Zsolt szabad vélemény nyilvánítása egy zárt, nemzeti rendezvényen valósult meg.  Amennyiben ez sértette bárkinek is a lelkivilágát akkor lehetősége nyílott volna a független magyar bírósághoz fordulni jogorvoslatért. Ez nem történt meg, mert jogilag nincs kifogásolható Zsolt mondataiban, így egy törvénytelen bosszú áldozata lett.

Miért is írom azt: TÖRVÉNYTELEN.

A törvényi bűncselekmény fogalma:

„Btk. 10. § (1) Bűncselekmény az a szándékosan vagy - ha a törvény a gondatlan elkövetést is bünteti - gondatlanságból elkövetett cselekmény, amely veszélyes a társadalomra, és amelyre a törvény büntetés kiszabását rendeli.

(2) Társadalomra veszélyes cselekmény az a tevékenység vagy mulasztás, amely a Magyar Köztársaság állami, társadalmi vagy gazdasági rendjét, az állampolgárok személyét vagy jogait sérti vagy veszélyezteti.”

Azért írom és idézem ennyire szárazon, hogy mindenki számára nyilvánvaló legyen: Kövér a bűncselekmény törvényi definiciója alapján valóban bűncselekményt követ el immár két éve, mikor a magyar jogszabályokat és a mindenki számára kötelező törvényes igazságszolgáltatást nélkülözve visszaél a hatalmával!

Vona Gábornak írott levelében arra hivatkozik, hogy a Házszabály 19.§-ában foglalt feladatai alapján, az Országgyűlés tekintélyének megóvása érdekében rendelkezik a Zsolt belépőkártyájának letiltásáról.  A továbbiakban az őrök parancsban lettek utasítva és még esetileg sem léphet be se a Magyar Parlamentbe (ahová elvben bárki beléphet szabályozott keretek között).  Amire Kövér hivatkozik, a 19.§, (abból két bekezdés, az egyes és a 2/n utal erre a területre. :

http://net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=A1200036.TV

 

19. § (1) Az Országgyűlés elnöke biztosítja az Országgyűlés jogainak gyakorlását, gondoskodik az Országgyűlés tekintélyének megóvásáról, az Országgyűlés rendjének és biztonságának fenntartásáról, valamint az Országgyűlés munkájának megszervezéséről.

n)10 ellátja mindazon feladatokat, amelyeket számára a Házszabály, illetve a törvények meghatároznak.

Egyéb, ezt a területet érintő lehetősége nincs. Olyan végképp, hogy törvényt sértsen!

Magyarországon mindenkit megillet az ártatlanság vélelme és mindaddig, amíg a bíróság nem mondja ki róla, hogy bűnös, jogszerűtlen bármilyen szankcionálás! Ez vonatkozik a parlament házelnökére is elvben. Gyakorlatban, amíg nincs rámutatva a szándékos törvénysértésre,  minden marad  régiben és csak Zsolti (meg persze Sneider Tamás) látja  a kárát annak, hogy Kövér szabadon sérthet törvényt.

A rendészeti jogköréről szóló törvény nem volt még hatályban, amikor ez az eset történt, mivel 2012. évi XXXVI törvény szabályozza a jogait. De amennyiben erre hivatkozna, az sem állná meg a helyét, mivel:

19. A házelnök rendészeti jogköre

 • 53. § (1)33 A házelnök az e törvényben és az Alaptörvényben meghatározottak szerint gyakorolja rendészeti jogkörét.
 •  

ALAPTÖRVÉNYBEN emberek, ahol garantálják a „vélemény, gondolat szabadsághoz, a közvélemény tájékoztatásához”. Nézzétek meg!

Való igaz, van egy szankcionálási lehetősége. EGY ebben az esetben úgy, hogy kihagyja a független Magyar Bíróságot:

54§ (5) Ha az Országház, az Országgyűlés Irodaháza, valamint az Országgyűlés Hivatalának elhelyezésére szolgáló épületek területére belépők és ott tartózkodók (2) bekezdés szerinti kötelezettségüket nem teljesítik, akkor belépésük megtagadható, illetve onnan kivezettethetők. A házelnök döntése alapján az ilyen személy Országházba, az Országgyűlés Irodaházába, valamint az Országgyűlés Hivatalának elhelyezésére szolgáló épületek területére történő belépését legfeljebb két hétig meg lehet tagadni.

Ennyi. A fennmaradó időszakban Kövér László házelnök visszaél a hatalmával és törvényt sért mindezt olyan népcsoport kérésére, amely egyelőre még létszámilag töredéke a Jobbik szavazói táborának.  Ehhez eszközül a házőrséget használja. Fontos megjegyeznem: A 2 éve bizonyíthatóan fennálló törvénysértés, hivatali hatalommal való visszaélés egy olyan  helyzet amely támadható. 2 évvel ezelőtt is az volt. Most is az és könnyedén bizonyítható. Kövér nem az Úr Isten, csak egy hatalmával visszaélő politikus, akinek nem lépett még a jog nyilvánosan a tökére! Ugyan a mentessége mellett semmi gondja nem lenne, de vagy visszakozik, vagy bebizonyítódik az egyébként tény: a FIDESZ házelnöke tesz a Magyar Alkotmányban rögzített jogokra!

"Ők (a zsidók) hatásosabban dolgoznak ellenünk, mint az ellenség hadserege. Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon, hogy miért nem pusztította ki őket minden állam már régen, mint a társadalom pestisét és Amerika boldogságának legnagyobb ellenségeit." (George Washington életelvei, A.A. Appleton &Co. kiadásában)

Bomlott Elme

ABOUT THE AUTHOR
 • SZKR
 • Letöltések
 • Címkék
Hosszabb szünet után jelentkezik újra a Hadak útján, a Szent...
hétfő, november 23, 2015 - 15:05
Letölthető a legutóbbi Napvágás adás  Szent István intelmein...
szerda, október 7, 2015 - 14:18
Julián-Alpok, Szlovénia. Ma egy túristaparadicsom, a hegymás...
péntek, szeptember 25, 2015 - 19:00
Incze Béla és Barcsa-Turner Gábor vármegyés vezetők műsora e...
hétfő, szeptember 21, 2015 - 14:07
Az idei évben is a Szent Korona Rádió ott volt a hazafias re...
szombat, szeptember 5, 2015 - 09:20

Most hallható

 • 09:03:43 Thy Catafalque - Kel keleti szél
 • 08:57:11 Egészséges fejbõr - Magyarország
 • 08:54:35 Szkítia - Az én szívem mikor dobban
 • 08:50:36 FankaDeli - Újraszülettem
 • 08:43:24 Waszlavik László - A szegedi vasútállomáson, Nyílnak, nyílnak a mezei virágok
 • 08:40:18 Hungarica - Honszerelem
 • 08:36:10 Nemzeti Hang - Szép Erdély
 • 08:33:23 Titkolt Ellenállás - Romokban
 • 08:31:05 Romantikus Erõszak - Tovább viszem
 • 08:30:17 Berecz András - Szomorú halász

Bejelentkezés

Kövess minket!
 • Twitter
 • Facebook
 • Linkedin
 • Vimeo